Рятувальники вивільнили у Львові жінку з-під трамвая

09:10 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

До рятувальної операції на вулиці Княгині Ольги залучили дев’ятьох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили в п’ятницю: «21 червня близько 14:53 на кінцевій зупинці трамвая №3 на вулиці Княгині Ольги у Львові потрапила під колесо трамвая жителька селища Бориня в Турківському районі 1976 року народження. У постраждалої виявлено відчленування правої гомілки, садно стегна та живота. Постраждала доставлена у комунальну 8-му міську клінічну лікарню».

Натомість у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли: «21 червня о 14:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Княгині Ольги у Львові внаслідок наїзду трамваю між передньою колісною парою та землею затиснута нога жінки. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини».

«Пожежно-рятувальними відділенням за допомогою аварійно-рятувального обладнання (гідравличний домкрат) потерпілу вивільнено та у важкому стані доставлено в 8-му міську клінічну лікарню Львова. До рятувальної операції залучили дев’ятьох рятувальників і дві одиниці спецтехніки», – поінформували також на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів