Рятувальники витягли на Львівщині з каналу зубра

10:05 21 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У суботу, 20 січня, о 17.21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Збруї в Бродівському районі впала в меліоративний канал тварина.

Про це повідомили сьогодні, 21 січня, Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхало пожежно-рятувальне відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Броди. Як з’ясувалося на місці події, у канал глибиною три метри впав зубр – ногами провалився під лід і самостійно не може вибратися».

«На момент прибуття рятувальників до місця виклику тварина вже була знесилена й була загроза її переохолодження. Пожежно-рятувальне відділення за допомогою мотузки витягло тварини на поверхню. Через тривалий час перебування зубра в каналі з водою тварина зазнала значного переохолодження й самостійно не могла рухатися, тож її  зігріли –  привезли соломи та обклали тварину», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів