Рятувальники вправлялися у Львові ліквідовувати пожежі нафтопродуктів

17:30 14 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv.dsns.gov.ua

На Львівській нафтобазі на вулиці Пластовій відбулися тактико-показові навчання з гасіння пожеж на складах i в резервуарних парках зберігання, транспортування нафти та нафтопродуктів.

Це навчання провели з метою навчити фахівців підрозділів ДСНС Львівщини прийомам та способам гасіння пожеж нафти та нафтопродуктів, а також відпрацювати взаємодію із персоналом об’єкту. Згідно тактичного задуму навчань, на нафтобазі виникла пожежа дизпалива в резервуарі ємністю 2000 кубічних метрів.

Унаслідок горіння відбулося закипання дизельного палива. Двоє працівників об’єктової пожежної команди під час гасіння отримали травми.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів горіла вся площа поверхні резервуару, рятувальники спостерігали відкрите полум’я. Розлите в обвалуванні дизпаливо на площі 225 квадратних метрів також горіло.

Аби ліквідувати горіння рятувальники проклали магістральні лінії до палаючого резервуару та в тепловідбивних костюмах подали стволи на охолодження палаючого резервуару. Основним способом гасіння пожежі у резервуарі є подача пінних стволів по периметру резервуару.

Навчання проходили під керівництвом заступника начальника ГУ ДСНС України у Львівській області з реагування на надзвичайні ситуації Валерія Глобенка, який високо оцінив дії залученого до тренувань особового складу. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також опублікували фоторепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів