Рятувальники відбуксирували на Львівщині три вантажівки

11:00 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

15 лютого до Служби порятунку «101» надійшли чотири повідомлення про потребу буксирування великовантажних автомобілів.

Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також розповіли: «Для проведення робіт від ДСНС були залучені три одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. 15 лютого о 09:04 пожежно-рятувальним відділенням 29 ДПРЧ Львова здійснено буксирування автомобіля «DAF», який не міг самостійно виїхати на вулиці Вулецькій, 14 у Львові».

«15 лютого о 10:17 у селі Підгайчики Самбірського району пожежно-рятувальним відділенням 41 ДПРП міста Рудки здійснено буксирування автомобіль «MAN». О 10:44 рятувальники 11 ДПРЧ міста Новий Розділ здійснили буксирування автомобіля «DAF» поблизу села Берездівці Миколаївського району», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«15 лютого о 10:28 до рятувальників надійшло повідомлення, що на вулиці Бандери у Бориславі забуксував автомобіль «MAN». На місце події було направлено пожежно-рятувальне відділення 6 ДПРЧ міста Борислава. Однак роботи по буксируванню великотоннажного автомобіля не проводилися у зв’язку з його несправністю», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів