Рятувальники відбуксирували на Львівщині п’ять автівок

11:00 18 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Працівники ДСНС надавали допомогу водіям через ускладнення погодних умов.

У вівторок, 17 січня о 17:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на перетині вулиць Трускавецької й Тролейбусної у Львові не може виїхати зі замету внаслідок ожеледиці автомобіль «MAN», який, відтак, перешкоджає руху автотранспорту. Рятувальники ДПРЧ-4 витягнули його за допомогою буксирувального тросу.

Натомість о 21:29 не зміг виїхати під гору й також перешкоджав руху транспорту внаслідок ожеледиці на площі Єдності в селищі Новий Яричів у Кам’янка-Бузькому районі, автомобіль «КамАЗ». Пожежно-рятувальне відділення місцевої пожежної теж витягнуло його за допомогою буксирувального тросу.

Своєю чергою, о 23:08 з’їхав у кювет на вулиці Івана Франка у селищі Славське внаслідок ожеледиці вантажний автомобіль «Мерседес». Пожежно-рятувальне відділення ДПРП-55 такожж витягнуло його за допомогою буксирувального тросу.

Натомість о 23:16 автомобіль «DAF» не зміг через ожеледицю виїхати під гору на вулиці Івана Франка у Дрогобичі. Рятувальники ДПРЧ-5 теж витягнуло його за допомогою буксирувального тросу.

А в середу, 18 січня, о 01:25 з’їхав унаслідок ожеледиці в кювет на вулиці Фабричній у Дрогобичі автомобіль «Форд Транзит». Фахівці 2-го Спеціального центру швидкого реагування витягнули автомобіль із кювету також за допомогою буксирувального тросу.

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів