Рятувальники нагадують про три пункти обігріву на Львівщині

10:58 5 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Маріан Стрільців

Два з них розгорнуто в Дрогобичі (на вулицях Лесі Українки та Пилипа Орлика), один –у Самборі (на площі Івана Франка).

Про це повідомляє сьогодні, 5 лютого, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Окрім того, вого інформує, що внаслідок ускладнення погодних умов у трьох районах області залишається відсутнім проїзд до п’яти населених пунктів та ускладнений до 11. Натомість рух на дорогах державного значення здійснюється без обмежень.

Учора відновлено проїзд до 23 населених пунктів області. Упродовж 4 лютого підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка: в Сокальському районі – БАТ-2, шнекороторна машина, в Бродівському – інженерна машина розгородження від 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування.

Технікою Головного управління спільно із ДП «Львівський облавтодор» пройдено 194 км та розчищено 97 км автодороги в Сокальському районі (населені пункти Лещатів, Шарпанці, Тартаків, Лучиці, Переспа, Борок) та 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування (шляхопрокладач ІМР). Також у Бродівському районі пройдено 17 км та розчищено 11 км автодороги «Київ – Чоп» між містом Броди і селом Суходоли.

Окрім того, здійснено буксирування двох автотранспортних засобів, в тому числі автомобіля «Укрпошти» та великотоннажного автомобіля, й надано допомогу двом особам.

На складних ділянках доріг в Сокальському та Радехівському районах працює дві мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області та 6 оперативних груп підрозділів області. Рятувальниками розгорнуто три пункти обігріву: два – у Дрогобичі (на Лесі Українки та Пилипа Орлика), ще один – у Самборі (на площі Івана Франка). 

Упродовж доби рятувальники надали допомогу 54 особам, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву. 4 лютого 2014 року до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 29 рятувальників та 13 одиниць техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів