Рятувальники ліквідували у Львові дві пожежі

12:15 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

У Львові ліквідували загорання в металевому контейнері й пожежу в квартирі.

20 червня о 22:48 до Служби порятунку «101” надійшло повідомлення про пожежу в металевому контейнері біля будинку №67 на вулиці Костя Левицького. Відтак, туди До негайно виїхали працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова, які оперативно прибули до місця виклику й ліквідували загорання о 23:20.

Вогонь встиг знищити там сміття на площі 14 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 13 рятувальників і три одиниць спецтехніки.

Про це повідомили в четвер, 21 червня, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість 20 червня о 19:16 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу квартирі на п’ятому поверсі шестиповерхового житлового будинку №30в на вулиці Пекарській у Львові. Господарів на момент пожежі вдома не було, тому рятувальники через вікно потрапили до помешкання аби ліквідувати горіння.

Пожежу ліквідували о 19:40. Вогонь встиг знищити  речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили вісьмох рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Про це теж повідомили в четвер, 21 червня, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів