Рятувальники деблокували на Львівщині з автомобіля травмованого водія

11:45 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

22 червня до рятувальників надійшло повідомлення від чергового поліції про ДТП у селі Малі Грибовичі в Жовківському районі.

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Відбулося зіткнення автомобіля «Toyota Camry» з автомобілем «ВАЗ 2109». Унаслідок ДТП травмовано водія і 26-річну пасажирку автомобіля «ВАЗ 2109» та водія автомобіля «Toyota Camry».

«Постраждалих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано у Львівську комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.  Рятувальники із загону технічної служби ДСНС Львівщини за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого водія з автомобіля «ВАЗ 2109», а також відключили акумуляторні батареї з двох автомобілів аби запобігти їх загоранню», – поінформували на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів