Рятувальники деблокували на Львівщині потерпілих унаслідок ДТП

11:35 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Працівникам ДСНС довелося застосовувати гідравлічні ножиці.

У вівторок, 25 липня о 16:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Солонка в Пустомитівському районі зіткнулися автомобілі «БМВ 527» і «Форд Куга». Внаслідок цієї ДТП травмувалися двоє людей, яких медики госпіталізували у Львівську комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Рятувальники 30-ї ДПРЧ у Львіві деблокували за допомогою гідравлічних ножиць потерпілого пасажира з легкового автомобілі «БМВ» провели роботи, а також відключили акумуляторні батареї аби запобігти його займанню.

Цього ж дня о 17:18 у селі Старе Село в Пустомитівському районі зіткнулися автомобілі «Fiat Doblo» й «Volkswagen-LT». Унаслідок цієї ДТП травмувалися п’ятеро людей, яких медики також госпіталізували у Львівську комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Пожежно-рятувальним відділення деблокувало за допомогою гідравлічних ножиць потерпілого пасажира автомобіля «Фіат Добло». 

Про це повідомили сьогодні, 26 липня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів