Розпорядники бюджету Львівщини отримали впродовж тижня 78,8 млн. гривень

14:32 26 червня 2017 р.

Понад 10 мільйонів гривень з обласного бюджету спрямовано на ремонт доріг.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 червня: «Упродовж минулого тижня з обласного бюджету, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів, профінансували 78,8 млн. гривень. Зокрема, 10,2 млн. гривень спрямували на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг».

«Як повідомили у департаменті фінансів облдержадміністрації, окрім захищених та інших першочергових видатків, виділили кошти в межах реалізації обласних програм, зокрема: на розвиток дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг – 10,2 млн. гривень, охорону навколишнього природнього середовища – п’ять мільйонів гривень, компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному та залізничному транспорті – 4,7 млн. гривень», – поінформували також в облдержадміністрації

«Крім того, на забезпечення дітей-інвалідів та дітей із важкими інтоксикаціями медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією спрямували – 2,5 млн. гривень, на реалізацію програми «Питна вода» – 1,2 млн. гривень, на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 1 млн. гривень, на покращення медичної допомоги хворим на хронічну мієлоїдну лейкемію – 500 тисяч гривень», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів