На автодорозі Львів-Луцьк розпочато ремонт ділянки від Радехова до Кам'янка-Бузької

16:25 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На транспортній артерії здійснюватимуть ямковий ремонт та облаштування вирівнюючого й укріплючого шарів асфальту та узбіч.

Дорожники розпочали ремонт ділянки автомобільної дороги Львів-Луцьк на відрізку від Радехова до Кам'янка-Бузької . З 26 серпня на цьому відтинку траси вже активно працює техніка підрядника ТзОВ »Онур Конструкціон Інтернешнл».

Про це розповіла голова Радехівської райдержадміністрації Надія Шостак. Згідно з документацією на дорозі здійснюватимуть ямковий ремонт, улаштування вирівнюючого та укріплючого шарів асфальту, укріплення узбіч.

Ремонт цієї ділянки планували розпочати одразу після Дня Незалежності. Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала з «Онуром» угоду на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Львів-Радехів-Луцьк. Вартість – 234,03 мільйона гривень.

Згідно з проектом Постанови Кабміну для фінансування ремонтних робіт дороги Львів-Радехів-Луцьк у 2015 році передбачено виділити 43 млн. гривень на ділянку 32+600 км до межі області. Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів