Ротарійці-іноземці у Львові допомагають геріатричному пансіонату

12:44 23 квітня 2017 р.

Фото до новини

Львівський геріатричний пансіонат отримав благодійну гуманітарну допомогу від представників львівського Ротарі клубу, які отримали від своїх данських колег 48 багатофункціональних ліжок і стільки ж спальних комплектів.

"Ці ліжка повністю обладнані для потреб мешканців пансіонату. Деякі з них - із необхідними електронними функціями, аби полегшити цим людям життя, - розповів президент Львів Інтернешнл Ротарі клаб Ларс Вестб'єрг. - Загалом ми майже рік підтримуємо цей заклад, аби його мешканці і у поважному віці мали можливість жити повноцінним життям".

У межах урочистої частини голова ОДА Олег Синютка і представники Ротарі клубу висадили біля приміщення пансіонату ліріодендрон тюльпановий і поспілкувалися із мешканцями закладу.

Ротарі клуб Львів Інтернешнл заснували 1 квітня 2016 року. Сьогодні цей клуб налічує 40 учасників з 12 країн світу. Ідею створення нового міжнародного клубу мотивували бажанням українських та іноземних ротарійців мати англомовний клуб, в якому громадяни інших країн, що працюють і живуть у Львові, мали б можливість підтримувати громаду Львівщини.

Про це повідомила прес-служба ЛОДА.  Фото Євгена Кравса. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів