Росія наростила чисельність військ біля кордону з Україною й в Криму (+відео)

18:00 5 вересня 2016 р.

У понеділок, 5 вересня, розпочалася активна фаза стратегічного командно-штабного навчання збройних сил РФ «Кавказ-2016».

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки міністерства оборони України (ГУР МОУ), де також розповіли, що угруповання військ Південного військового округу збройних сил РФ нарощено на 11,2 тисяч військовослужбовців за рахунок підрозділів зі складу з’єднань Західного, Центрального, Східного військових округів та повітрянодесантних військ. Наші розвідники також поінформували, що органи управління, з’єднання і частини розгорнутого на полігонах Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил РФ та в окупованому Криму міжвидового угруповання військ, знаходяться у бойовій готовності «Повна». 

Сили та засоби Повітряно-космічних сил збройних сил РФ також перебувають у готовності до надання безпосередньої авіаційної підтримки дій наземного та морського компонентів. А корабельні угруповання Чорноморського флоту та Каспійської флотилії вийшли з пунктів постійного базування і розпочали перехід до районів морського полігону «Опук» та північно-західної частини Каспійського моря відповідно. 

За даними ГУР МОУ, одночасно, розпочалися командно-штабні тренування з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил РФ. Про це повідомили сьогодні, 5 вересня, на сторінці Головного управління розвідки міністерства оборони України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів