Російські диверсанти готуються прориватися в тил Збройних Сил України, – нардеп

12:10 22 лютого 2017 р.

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук попередив про диверсії.

Народний депутат і координатор спільнотивійськових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 22 лютого, що, за даними «ІС», одразу на декількох ділянках лінії фронту – між від Старогнатівкою й Докучаєвськом, й районі Тельманового, навпроти Невельського й на лівому фланзі Світлодарської дуги від Троїцького до Розсадок – помічено появу розвідпідрозділів (по 20-25 осіб) спецпризначення Головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Росії, розбитих на диверсійно-розвідувальні групи по п’ять-шість чоловік. Нардеп також розповів: «Чудово екіпіровані, дисципліновані, на передовій «працюють» наїздами, всі переміщення – в обстановці максимально можливої утаємниченості (приховують обличчя, жодних відзнак, одне одного називають виключно позивними, а то і номерами)».

За даними «ІС», російські диверсійно-розвідувальні групи прибувають у район виконання завдань на передовій власним автотранспортом, з «місцевим» командуванням і бойовиками спілкуються винятково за службової необхідності, проявляють винятковий інтерес до способів інфільтрації в найближчі тактичні тили українських військ, дуже ретельно і потай вивчають передній край на цілій низці дільниць, використовують для ведення розвідки найширший арсенал технічних засобів. Зокрема у них помічені портативні РЛС і засоби радіорозвідки. 

«За низкою ознак, ці диверсійно-розвідувальні групи готують «гучні» диверсії проти підрозділів Збройних Сил України на передньому краї і в тактичній тилу. Судячи за затребуваними командирами даними груп інформації, особливою увагою будуть користуватися КП і ПУ українських військ, склади боєприпасів і пально-мастильних матеріалів, базові табори, стоянки бойової техніки, можлива «полювання» на окремих військових начальників сил АТО», – повідомив також сьогодні, 22 лютого, народний депутат і координатор спільнотивійськових фахівців «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів