Роботи з відновлення другої колії на виїзді зі станції Лавочне на Львівщині тривають

09:30 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як запевнили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час проведення аварійних робіт на виїзді зі станції Лавочне періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів вбік станцій Львів та Чоп.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили у вівторок, що роботи з відновлення другої колії на виїзді зі станції Лавочне на Львівщині тривають, однак періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів вбік станцій Львів та Чоп. Дослівно ж у повідомленні сказано:

«25 січня о 06:35 на виїзді зі станції Лавочне Сколівського району (1,5 км від станції вбік станції Чоп) у вантажного потягу  № 1609 у складі 48 вагонів, який рухався зі станції Вечірній Кут Дніпровської залізниці до станції Чоп Львівської залізниці, на затяжному повороті, на швидкості 38 км/год зійшли  з рейок 10 вагонів (зі сьомого по 16-й: один вагон ліг на бік, дев’ять – склалися гармошкою) зі залізною рудою. Пошкоджено близько 130 м  залізничної колії та опору контактної мережі.

Унаслідок аварії рух потягів на станції Лавочне тимчасово був припинений (здійснювався в об’їзд через станції Дрогобич, Самбір). Протягом доби 25 січня силами трьох відбудовчих потягів зі станцій Стрий, Львів та Мукачеве та близько 170 працівників Укрзалізниці поставлено на рейки та переміщено до станції Лавочне – два вагони, до станції Бескид – пять)вагонів.

26 січня вищезазначеними силами та засобами Укрзалізниці продовжувались аварійно-відновлювальні роботи на місці аварії. О 9:30 поставлено на рейки та переміщено до станції Бескид один вагон, відновлено рух потягів по одній колії.

О 17:00 та о 23:00 піднято та переміщено до станції Лавочне останні два вагони. Під час проведення аварійних робіт періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів в бік станцій Львів та Чоп. Роботи з відновлення другої колії та контактної мережі продовжуються».

Як інформував «Щоденний Львів», відновлено рух потягів через станцію Лавочне в Сколівському районі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів