РНБОУ закликає громадян повідомляти про підозрілу діяльність у місцях їх проживання

18:15 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Речник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у п’ятницю: «Інформацію щодо підозрілих осіб та ознак диверсійної діяльності можна передавати на гарячу лінію СБУ: 0800 501 482».

У Раді національної безпеки й оборони закликають громадян повідомляти про підозрілу діяльність у місцях їх проживання. Речник інформаційно-аналітичного центру РНБОУ Андрій Лисенко заявив сьогодні, 31 жовтня, на брифінгу:

«Зважаючи на те, що останнім часом активність диверсійних груп збільшилась, у тому числі, у населених пунктах за межами зони АТО, закликаємо громадян України бути пильними. Зокрема – звертати особливу увагу на нехарактерну активність у підвальних приміщеннях житлових будинків. Інформацію щодо підозрілих осіб та ознак диверсійної діяльності можна передавати на гарячу лінію СБУ: 0800 501 482».

Андрій Лисенко також повідомив, що 30 жовтня, о 9:30 в сортувальному парку станції «Дебальцеве» Донецької залізниці між залізничними коліями виявили та вилучили саморобний вибуховий пристрій, залишений біля цистерни з кам'яновугільною смолою, й конкретизував: «Саморобна міна складалась з 9 гранат - з шести гранат Ф-1 та трьох гранат РГД-5, автомобільного акумулятора й електричних дротів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 та ч.1 ст.258 КК України (замах на терористичний акт)».

Заяву речника ІАЦ РНБОУ передає в п’ятницю інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів