Ресторатор Вардкес Арзуманян протаранив двері Львівської обласної ради

17:33 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Сергій Бобра/galinfo.com.ua

Винуватець ДТП висловив жаль із приводу збитків, завданих будівлі, й пообіцяв їх повністю компенсувати.

Близько другої години ночі 30 жовтня автомобіль «Mercedes-Benz ML 350», яким керував відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян, врізався у будівлю Львівської обласної ради. В результаті ДТП Арзуманян потрапив до лікарні, у нього зламані 8 ребер і численні забої.

Інформацію про ДТП, у результаті якого були зламані двері обласної ради і пошкоджена стіна, підтвердили у міському ДАІ. «Керував автомобілем 51-річний чоловік. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», – розповіла речник львівського міського управління ДАІ Ірина Пилат.

Як з'ясувалося, водієм автомобіля був Вардкес Арзуманян, власник низки популярних серед львів'ян і туристів ресторанів («Кентавр», «Тарон», «Монс Піус», «Шампанерія X&X»). Вардкес Арзуманян, який зараз перебуває у 8-й міській клінічній лікарні, пояснив, що несподівано зомлів за кермом.

«Останнім часом дуже багато працюю над одним проектом, мало сплю. Цієї ночі пізно повертався додому після кількох нарад. Що сталося – не пам'ятаю, бо несподівано втратив свідомість, а опритомнів під час аварії. На щастя, життя врятував пасок безпеки та подушка безпеки. Дякую усім, хто дзвонить і турбується про моє здоров'я. Лікарі кажуть, що зі мною буде все гаразд», – каже потерпілий. 

Ресторатор також висловив жаль з приводу збитків, завданих будівлі Львівської облради і пообіцяв їх повністю компенсувати. Про це повідомляється сьогодні, 30 жовтня, на сайті київського інтернет-видання «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів