Ремонтники встановлюють у Львові нові плити під трамвайні рейки

11:55 21 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: skyscrapercity.com

Ремонтні роботи на вулиці Чернівецькій триватимуть ще чотири-п’ять місяців.

У Львівській міськраді поінформували:сьогодні, 21 червня, що на вулиці Чернівецькій уже встановлюють нові плити під трамвайні рейки. Ремонтні роботи розпочалися з 12 травня, виконує їх підрядна організація ТзОВ «Онур», а технічний нагляд здійснює французька компанії «Egis», а замовник – «Львівавтодор».

Його прес-секретар Олексій Хміль уточнив: «Вздовж дороги демонтували трамвайні рейки й старе дорожнє покриття. Зараз засипають «подушки» із піску і щебеню та розпочинають встановлювати плити під трамвайні рейки. На вулиці Чернівецькій запланована заміна контактної мережі, заміна колії і трамвайних плит».

«Ремонтні роботи на вулиці Чернівецькій триватимуть чотири-п’ять місяців. Орієнтовна вартість ремонту колії становитиме близько одного мілььйона євро, а загальна вартість проекту разом з реконструкцією розворотного кільця – 2,5 млн. євро. Фінансування здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку і бюджету міста Львова. На час реконструкції вулиці Чернівецької кінцевою зупинкою трамваїв №1, №6 та №9 є зупинка «Приміський вокзал», – повідомили також сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів