Ремонтники встановлюють на львівському перехресті трамвайні плити

12:12 23 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і найголовніше – ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 23 червня: «На вулиці Личаківській триває капітальний ремонт дороги. Основні роботи зосередженні на перехресті вулиць Личаківської й Мечникова. Тут замінено 30 метрів колектора діаметром 1200 міліметрів, який знаходився на глибині 7,5 метра. Також провели реконструкцію старого водопроводу, що на вулиці Личаківська-Мечникова-Круп’ярська. Розриття загорнуто, засипано щебенем і піском. Цього тижня розпочали встановлювати трамвайні плити».

Директор «Львівавтодору» Олег Береза розповів: «На перехресті вулиці Личаківської й вулиці Мечникова були складні роботи. Зокрема, були проблеми з розкопкою грунту, був провал колектора, який ми замінили на новий. Усе це в комплексі затягло завершення ремонтних робіт на цій ділянці. Усі роботи на перехресті вулиці Личаківська – вулиці Мечникова плануємо завершити до середини липня та відновити рух громадського транспорту і трамваїв вулицею Мечникова. Цього тижня працівники підрядної організації ТзОВ «Онур» розпочали встановлювати трамвайні плити. Після чого розпочнеться монтаж трамвайної колії».

Про це повідомили сьогодні, 23 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «З 25 березня розпочався капітальний ремонт вулиці Личаківська (на ділянці від вулиці Мечникова до вулиці Пасічної). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Триватимуть роботи вісім місяців. Орієнтовна вартість робіт – шість мільйонів євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і найголовніше – ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів