Ремонтники продовжать роботи на вулиці Соколиній

10:00 23 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський анонсував: «Перед парковою зоною потрібно буде зробити кільце, для розвороту машин».

Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський повідомив сьогодні, 23 травня, що на вулиці Соколиній продовжать незавершені роботи, розпочаті у 2016 році. Він також поінформував:  «У минулому році на вулиці Соколиній ми виконали робіт на суму 300 тисяч гривень. Зокрема, на вулиці Соколиній ми повністю замінити водопровід за кошти міста, і замінили газопровід за кошти «Львівоблгазу». Мешканці за свої кошти підключилися до газу. Також провели переключення до нового водопроводу».

Іван Лозинський також анонсував: «Цього року маємо підщебнити місця, де були розриття і замостити їх плиткою, аж до паркової зони. Перед парковою зоною потрібно буде зробити кільце, для розвороту машин. Також на сьогодні, на вулиці Соколиній, маємо ще проблему з водовідведенням. Однак, є напрацювання як це вирішити. На усі цьогорічні роботи потрібно оюин мільйон 108 тисяч гривень».

Про це повідомили сьогодні, 23 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів