Ремонтні роботи на вулиці Леся Курбаса у Львові розпочнуть через два тижні

10:23 24 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: maxpark.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, поки що заїзд на вулицю Леся Курбаса не обмежено.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 березня, «Щоденному Львову»:

«Як поінформувала голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина, на сьогодні на вулиці Курбаса тривають підготовчі роботи. «Ремонтувати вулицю розпочнуть орієнтовно через два тижні. З одного боку вулиця закрита, але поки що заїзд на вулицю не обмежений», – зазначила Ірина Іванчина. 

Нагадаємо, після закінчення робіт вулиця буде пішохідною зоною, тобто буде закрита для руху транспорту. Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів також:

«Плануємо, що роботи триватимуть орієнтовно один місяць. Ремонтники будуть перевіряти інженерні мережі і у разі необхідності проводити заміну. Старе асфальтне покриття замінять на штучну бруківку. Вулиця буде зроблена в одному рівні, тобто не буде дороги і тротуарів. Планується висадити дерева та влаштувати відпочинкові лавки».

Нагадаємо, 13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вулиціЛеся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вулиці Леся Курбаса прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів