Ремонт вулиці Лисенка у Львові планують завершити наприкінці вересня (відео, оновлено)

15:25 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Найближчим часом розпочнуться роботи на вулиці Мечникова й проспекті Свободи (на на ділянці від Гнатюка до Вороного), прокладання велодоріжок в Рясному-1 та на проспекті Чорновола, проведення реконструкції вулиці Сихівської та проспекту Червоної Калини.

«У Львові ремонтують вулицю Лисенка. 20 липня для проведення ремонтних робіт закрито рух транспорту на ділянці від вулиці Заньковецької до вулиці Короленкка. Наступний етап – від вулиці Короленка до вулиці Миклухо-Маклая. Роботи виконує ТзОВ «Львівбудмережі», замовник – департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Вартість робіт складає 7,5 млн. грн», – повідомили сьогодні, 3 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також цитують сказане міським головою Андріє Садовим:

«Вулиця Лисенка за моєї пам’яті ремонту не мала. Ми спілкуємося з мешканцями, вони також важко можуть пригадати, коли останній раз тут був ремонт. Тут є в складному стані колектор, він залягає на глибині 5,5 метра, також міняємо водогін, заново будемо робити основу і, звичайно, нормально викладати бруківку, щоб не було цієї гармошки, яка була раніше.

Повністю міняємо хідники, повністю міняємо освітлення. Плануємо до кінця вересня всі ці роботи завершити. Хоча ми по проекту мали би завершити це на середину жовтня, але, я думаю, що спробуємо зробити більшу інтенсивність, бо все-таки є така надія.

Вартість виконання робіт – 7,5 млн. Люди працюють достатньо активно, впевнено, тому, дай Бог, щоб вкінці вересня люди, які тут мешкають, і ті, хто користується цією вулицею, мали комфорт і проїзду, і комфорт проходу по цій вулиці».

«Під час реконструкції вулиці буде поведена заміна двох ділянок загальносплавної каналізації, водопровідних вводів, дощоприймальних колодязів з встановленням гідрозатворів. Буде влаштовано нове дорожнє покриття з мозаїчного каменю, тротуари замостять плиткою», – додали в прес-службі міської ради, в повідомлення якої йдеться також:

«Також відремонтують мережі зовнішнього освітлення. Станом на сьогодні проведено демонтаж тротуарів, мозаїчного каменю, бордюрів та бетонної основи; влаштовано дорожнє корито; розпочато заміну каналізаційного колектора діаметром 800 мм.Вулиця Лисенка слугує об'їзним транзитом в обхід центральної частини, є частиною внутрішнього кільця, яка сполучає східну частину міста з північною».

Найближчим часом розпочнуться роботи на вулиці Мечникова й проспекті Свободи (на на ділянці від Гнатюка до Вороного), прокладання велодоріжок в Рясному-1 та на проспекті Чорновола, проведення реконструкції вулиці Сихівської та проспекту Червоної Калини», – розповіли також у прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів