Ремонт вулиці Куліша у Львові триватиме до 30 серпня

11:38 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Про це попереджає у вівторок прес-служба міськради.

Як повідомила сьогодні, 22 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, ремонт вулиці Куліша триватиме до 30 серпня. У повідомленні також конкретизується:

«На вулицях міста кипить робота. Зокрема, з 14 липня на ремонт закрито частину вул. Куліша – на ділянці від вул. Шпитальної до вул. Медової.

Роботи тут триватимуть до 30 серпня. Про це повідомили в Галицькій районній адміністрації.

«На одній частині – від вул. Шпитальної до вул. Зернової – іде підготовка до мощення бруківки. Наразі ми зробили основу із піску та щебеню та залили тут бетонну основу. На другій частині ділянки – від вул. Зернової до вул. Медової – вже працює ЛМКП «Львівводоканал» – тривають роботи із заміни каналізації та водомереж. Також тут влаштовують корито», – розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Загалом, на цій ділянці вул. Куліша буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, відновлено тротуари і влаштовано велодоріжку, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову, на якій велодоріжка вже є. Нагадаємо, від вул. Шпитальної до вул. Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчив роботи з заміни водопровідно-каналізаційних мереж.

У зв’язку із закриттям нової ділянки вул. Куліша, внесено зміни у рух громадського транспорту. Міські автобуси оминають закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій – пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – пр. Чорновола. 

На час проведення робіт тролейбус №13 у напрямку до центру матиме кінцеву зупинку перед мостом за перехрестям пр. Чорновола – вул. Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр. Чорновола біля палацу культури ім. Хоткевича.

Фінансування ремонту вул. Куліша відбувається за кошти міського бюджету (600 тис грн), «Львівводоканалу» (2 млн грн) та забудівельника торгового центру «Форум Львів» (1 млн грн на хідники)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів