Ремонт вулиць Богданівської й Мечникова у Львові завершать цього року, – ЛМР

19:30 30 травня 2016 р.

Ремонт вулиці Мечникова у Львові

Ремонт вулиці Мечникова у Львові
Фото: vorobus.com

У міськраді запевнили також, що облаштують виїзд з вулиці Пулюя на Кульпарківську.

Як повідомили сьогодні, 30 травня, в прес-службі Львівської міської ради, начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець поінформував у понеділок:

«Цього року у Львові планується виконання робіт на вулиці Богданівській – завершення від вулиці Тракт Глинянський до вулиці Золочівської і від вулиці Золочівської до вулиці Пластової. Тобто вулиця Богданівська цього року мала б бути закінчена повністю. Це велика об’їзна магістраль, яка дасть можливість великій кількості транспорту виїжджати на цю вулицю, минаючи вулицю Личаківську, де, власне, велика кількість транспорту їде тільки через те, що там хороше покриття.

Також є відтинок дороги на вулиці Пулюя, що дасть змогу зробити виїзд з цієї вулиці на вулиці Кульпарківській. Дорога там є, але вона напевно не експлуатувалася більше, ніж 10 років. Мешканці цього масиву, особливо нового житлового комплексу, потребують виїзду. Бо з вулиці Пулюя виїзд на вулицю Наукову є затруднений, тому власне, робиться виїзд на вулицю Кульпарківську.

Наприкінці червня – на початку липня планують розпочинати ремонт вулиць Київської та Котляревського. Також цього року в планах завершити ремонт вулиці Мечникова, та розпочати і завершити ремонт вулиці Садової.

Це основні магістралі. Але ще є багато доріг і тротуарів, де замовниками ремонтів виступають районні адміністрації. І це обчисляється сотнями тисяч метрів квадратних».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів