Ремонт львівських вулиць Гайдамацької, Промислової й Хмельницького обіцяють завершити восени (відео)

19:22 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова Львова. Андрій Садовий запевнив: «В принципі, на кінець вересня маємо вийти вже на фінал усіх робіт».

Сьогодні, 30 червня, на ремонт закрили останню частину вулиці Гайдамацької – на її ділянці від вулиці Лобачевського до вулиці Замарстинівської та перехрестя вулиць Гайдамацької й Замарстинівської. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу:

«Фактично, ще декілька вулиць цього року будуть проїзними. Це та частина, яка є в роботі, – вулиці Гайдамацька, Промислова, Хмельницького. Ми, фактично, основний об’єм робіт по шостому маршруті маємо цього року закінчити.

Наступного року ще частину робіт будемо робити по маршруту №2, що стосується вулиці Личаківської. Вже видно «квітку». Ми стоїмо сьогодні тут на частині основи, бетонне покриття, зверху будуть класти трамвайні колії, будуть брукувати, робити хідники.

В принципі, на кінець вересня маємо вийти вже на фінал усіх робіт по цій частині. Роботи складні, бо по проекту, наприклад, колектор мав бути на глибині трьох метрів, а виявилось, що він на глибині шести метрів.

Дуже багато технічних складностей. Але завдяки тому, що працює команда фахівців, оперативно приймаються правильні технічні рішення, роботи не зупиняються, роботи тривають».

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також нагадали:

«У зв’язку з ремонтом, для проїзду закриті вулиця Промислова – на її ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького, а також вулиця Хмельницького – на її ділянці від площі Криничної до вулиці Гайдамацької, й вулиця Гайдамацька – на її ділянці від вулиці Лобачевського до вулиці Замарстинівської та перехрестя вулиць Гайдамацької й Замарстинівської. 

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Виконується  весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на в вулиці Промисловій роботи завершили. На перехресті вулиці Промислової й Хмельницького тривають роботи по колектору, завершують влаштування дорожнього одягу.

На вулиці Хмельницького закінчують роботи по колектору, влаштовують колодязі та будинкові випуски. На вулиці Гайдамацькій ремонтні роботи тільки розпочинають.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. У зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20.

Автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицею Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою – Городоцькою – Хмельницького – Замарстинівською – Торф’яною».

Як інформував «ЩЛ», міський голова Львова обіцяє завершити ремонт вулиць Промислової й Хмельницького до кінця літа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів