Районні служби автомобільних доріг Львівщини провалили ліквідацію аварійної ямковості

16:30 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка вимагає пояснень у керівників райавтодорів щодо невчасно виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 19 січня, «Щоденному Львову», що голова ЛОДА  Олег Синютка вимагає пояснень у керівників райавтодорів щодо невчасно виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості. У повідомленні також конкретизують:

«Директор ДП «Львівський облавтодор» сам напише пояснення через недотримання термінів та не проведення робіт з ліквідації аварійної ямковості на окремих ділянках автомобільних доріг, та відбере пояснення у керівників окремих райавтодорів. Таке доручення директор ДП «Львівський облавтодор» В. Багрій отримав за результатами інформації про стан проведення робіт на апаратній нараді в голови ЛОДА Олега Синютки.

Згідно з дорученням голови облдержадміністрації, з 13 до 18 січня поточного року Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з філіями ДП «Львівський облавтодор» проводили роботи з ліквідації аварійної ямковості на ділянках автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення. Зокрема, філіями ДП «Львівський облавтодор» проводилися роботи на окремих ділянках автодоріг державного значення Миколаїв – Жидачів – Калуш, Львів – Радехів – Луцьк, КПП «Смільниця» – Старий Самбір, Львів – Ужгород, Львів – Тернопіль, Стрий – Івано-Франківськ, Північний обхід міста Львова та місцевого значення: Сокаль – Червоноград, Східниця – Верхнє Синьовидне, Червоноград – Перетоки, Лозина – Бірки.

На сьогоднішній апаратній нараді голова Львівської ОДА Олег Синютка висловив незадоволення щодо обсягу та якості виконаних робіт з ліквідації аварійної ямковості на дорогах області. «Оскільки минулої апаратної наради було доручено всім дорожним службам закінчити роботи до сьогодні, ми повинні цього доручення дотримуватися. Станом на сьогодні роботи не завершені, тому керівники райавтодорів повинні пояснити, чому не закінчена ліквідація ямковості на дорогах», – підсумував керівник області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів