Райадміністрації Львова відкриють двері для учасників АТО та ООС

17:00 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 28 травня, в районних адміністраціях Львова влаштують для учасників операції об’єднаних сил (ООС) та антитерористичної операції (АТО) зустрічі у форматі «День відкритих дверей».

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Зустрічі у приміщеннях районних адміністрацій Львова.триватимуть з 16.00 до 18.00. Під час зустрічі учасники ООС (АТО), члени сімей зможуть поспілкуватися з представниками служб соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, земельних ресурсів, житлового господарства, районних адміністрацій, Центру надання допомоги учасникам бойових дій, військових комісаріатів, Пенсійного фонду, фонду соціального страхування».

«Для зручності бійців та їхніх родин, захід відбуватиметься в приміщеннях районних адміністрацій Львова за місцем проживання. Зокрема – в Залізничній районній адміністрації на вулиці Виговського, 34, Сихівській районній адміністрації на проспекті Червоної Калини, 66, Франківській районній адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, Шевченківській районній адміністрації на вулиці Липинського, 11, Личаківській районній адміністрації на вулиці Левицького, 67», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів