Пристрасті навколо посади керівника обласної Львівської ДАІ не вщухають (відео)

09:28 2 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Богдан Мицак з усіх сил намагається домовитись із Громадським сектором, представниками Євромайдану та журналістами певних ЗМІ, щоб ті допомогли відбілити його репутацію.


Відео: «Телеканал новин «24»

Пристрасті навколо посади очільника Львівської обласної ДАІ не вщухають. За останньою інформацію найреальнішим кандидатом є одіозний Богдан Мицак.

Епідемія в ДАІ

Богдан Мицак, очолював міське ДАІ Львова понад сім років. У січні 2013 року його звільнив з посади тодішній керівник обласної міліції Олександром Рудяк, з формулюванням «за деякі питання особистої чистоплотності».

Тоді Богдан Мицак не розгубився і взяв лікарняний. Згідно з довідкою у Мицака туберкульоз. У той час у лавах ДАІ розгулялась справжня епідемія – одразу ще чотири керівників територіальних підрозділів державтоінспекції теж захворіли на сухоти.

З того часу, а це вже більше року, Богдан Мицак перебуває «на лікарняному». відповідно отримує зарплатню. Та навіть з підозрілим лікарняним Мицак переборщив. 

Кому не писані закони

Та проблеми почалися у Мицака тоді, коли той приїхав на приватному авто з проблисковими маячками. А це заборонено законом.

Замість того, щоб добровільно сплатити штраф, Мицак побіг на заправку, купив там викрутку, і почав викручувати маячки. Потім викинув їх у дощоприймач.

Протеже Тягнибока

За неофіційною інформацією Мицака на пост начальника обласної ДАІ привели «свободівці» і лобіював його нібито сам Олег Тягнибок. Щоправда новопризначену голову Львівської ОДА Сех про це не попередили.

Рекомендації щодо призначення

Та вже в четвер минулого тижня прізвище одіозної фігури зазвучало у головному управлінні міліції. Саме Богдана Мицака рекомендує МВС на посаду начальника обласного ДАІ.

Телеграма з таким повідомленням надійшла в обласне управління міліції. Новина наче сильний град – пробила терпіння львів’ян.

Перша прес-конференція Мицака

Виконувач обов’язків начальника обласної міліції Сергій Маруняк пообіцяв ще й перевірити стан здоров’я Богдана Мицака. Сам Мицак з’явився на публіці лише цього тижня.

У понеділок він вирішив зібрати прес-конференцію. Разом із журналістами до Богдана Мицака прийшло кількадесят громадських активістів. Тільки так, на їхню думку, вони могли показати чоловікові, що не хочуть бачити його на посаді начальника обласної ДАІ.

Тим не менш, сам Мицак запевняє: окрім того, що претендує на посаду начальника обласного ДАІ, він ще й повернувся на посаду очільника міського ДАІ – мовляв, ніхто його не звільняв. А він вже одужав.

Ведуться перемовини

Поки що офіційного призначення Богдана Мицака не було. Натомість чоловік з усіх сил намагається домовитись із Громадським сектором, представниками Євромайдану та журналістами певних ЗМІ, щоб ті допомогли відбілити його репутацію.

Про це повідомляє сьогодні, 2 квітня, «Телеканал новин «24».

Як повідомляв «Щоденний Львів», керівник львівського ДАІ Богдан Мицак подав судовий позов на міського голову Андрія Садового - звинуватив його в образі своєї честі та гідності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів