Прикордонники розпочали у Великих Мостах навчання з бойовою стрільбою

13:38 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Бійці прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» тренуються в умовах, наближених до бойових.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили в середу, 22 лютого, що бійці прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» розпочали тактичні на військовому стрільбищі у Великих Мостах на Львівщині тактичні навчання з бойовою стрільбою. Спецпризначенці тренуються там в умовах наближених до бойових демонструють як вдень, так і вночі.

Прикордонну комендатуру швидкого реагування «Шквал» створили більше року тому і відбирали туди лише найкращих. Однак вона вже встигла показати себе в роботі у зоні АТО. Близько половини її особового складу мають бойовий досвід, а ще оперативні групи залучають для підсилення охорони на західному рубежі. 

Комендант прикордонної комендатури швидкого реагування, полковник Сергій Дупляк, запевнив: «Під час проведення наших занять враховано бойовий досвід трьох років ведення війни, ми постійно вдосконалюємо свої навички. Є дуже багато напрацювань, тому що дуже багато військових пройшли зону АТО. Ділимося досвідом, є в нас багато відеоматеріалів, розбираємо ці ситуації, щоб кожен боєць знав, що він має робити, щоб не було паніки, щоб він не розгубився в бою».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів