Прикордонники освоїли на Львівщині навики марксменів і скаутів

13:40 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

На базі Кінологічного навчального центру у Великих Мостах на Львівщині провели підготовку високоточних стрільців – марксменів.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Нині такі є у всіх арміях провідних країн світу. Це супербійці, здатні ліквідовувати цілі на коротких та середніх дистанціях, недоступних звичайному стрільцеві. Учасниками зборів були мультиплікатори та позаштатні інструктори прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» з снайпінгу, тактичної підготовки і тактичної медицини та бійці загону оперативного реагування «Д.О.З.О.Р.». Це найбільш підготовлені військовослужбовці, які швидко і влучно стріляють, уміють досконало працювати зі зброєю».

«Упродовж тижня на польовій навчальній базі центру 15 волонтерів-інструкторів від «Центру підготовки влучних стрільців «SEF Marksman» проводили з бійцями курс «Розвідник-скаут». Такі навчання проводяться з прикордонниками з 2016 року. Третій рік поспіль під керівництвом директора «Центру підготовки влучних стрільців» спецпризначенців навчають тонкощів високоточної стрільби, організації патрулювання на різних ділянках місцевості, поводженню з болтовими рушницями і снайперськими комплексами, маскуванню зброї та екіпіровки, організації спостереження, мобільних блокпостів та надання медичної допомоги при різних видах поранень», – поінформували також у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів