Прикордонники продемонстрували у Львові бойову техніку (+відео)

21:00 26 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Валерій Шмаков / «Gazeta.ua»

Усі охочі могли подивитися у потужний бінокль, дізнатися як працює тепловізор та приміряти кевларову каску і бронежилет.

Сьогодні у Львові, у переддень свого професійного свята, прикордонники Львівщини влаштували показ автомобільної техніки, озброєння та спеціальних приладів, які є в арсеналі Державної прикордонної служби. Перед входом у міську Ратушу столяли зразки сучасної техніки: броньовані вантажівки українського виробництва «КрАЗ-6322», «Козак» та інші легкові бойові автомобілі. Сьогодні такі автівки «зелені берети» використовують як на «мирних» ділянках кордону, так і в зоні проведення АТО.

Також прикордонники показали військове спорядження та обладнання, яке використовується для виконання бойових завдань. Тож усі охочі могли подивитися у потужний бінокль, дізнатися як працює тепловізор та приміряти кевларову каску і бронежилет.

Як зазначили прикордонники, новітню бойову техніку демонтрують львів'янам і гостям міста для того аби люди були впевнені, що державні рубежі знаходяться під надійним захистом. Про це повідомили сьогодні, 26 травня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua», де також опублікували фоторепортаж з площі Ринок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів