Прикордонники на Львівщині відправили на схід України понад 300 кілограмів допомоги

12:15 12 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook»

Збір матеріальної допомоги для реабілітаційного центру «Пілігрим» у Маріуполі тривав в Кінологічному навчальному центрі впродовж місяця.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 12 грудня: «Напередодні новорічно-різдвяних свят прикордонники з Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби, що у Великих Мостахх на Львівщині відправили в зону проведення АТО матеріальну допомогу та подарунки».
Збір матеріальної допомоги для реабілітаційного центру «Пілігрим» у Маріуполі тривав у Кінологічному навчальному центрі впродовж місяця. Особовий склад навчального центру зібрав також подарунки для прикордонників, які захищають країну на передовій. Загалом у Кінологічному навчальному центрі прикордонники зібрали понад 10 ящиків з подарунками серед яких є солодощі, м’які іграшки, книги та засоби гігієни. Понад 300 кілограмів благодійної допомоги вже відправили на схід нашої країни», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фоторепортаж із Маріуполя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів