Протиаварійні роботи в Грибовичах неможливі без додаткової земельної ділянки,- ЛМР

15:55 22 березня 2017 р.

Проект з проведення першочергових протиаварійних робіт на дамбі Грибовицького полігону розглядає «Укрдержекспертиза». Про це повідомив директор департаменту житлового господарства на інфраструктури ЛМР Сергій Бабак.

Інформує прес-служба ЛМР.

«Ми подали цей проект в «Укрдержекспертизу» у Києві. Документи прийняті до роботи. Загалом розгляд такого звернення триває 24 дні. Однак, враховуючи ситуацію у Львові, ми просили пришвидшити розгляд. За два тижні обіцяли дати офіційну письмову відповідь.

Попередньо вже була нарада, де обговорено проблемні питання з цьому проекту. Як зазначив інспектор, проблемною є відсутність документів на земельну ділянку, на якій заплановано проведення будівельних робіт.

Хочу зазначити, що ми зверталися до Малехівської сільської ради щодо відведення земельної ділянки під ту частину, де зсунувся полігон і де знаходяться фільтрати. Без надання такої земельної ділянки не можна отримати повноцінну експертизу на проект і виконати в повному обсязі першочергові протиаварійні роботи», - розповів Сергій Бабак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів