Протестувальники розблокували дорогу на Львівщині

14:45 3 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Протестна акція в Шегинях завершилася.

На сторінці Львівського обласного управління ДФС в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 3 лютого: «Станом на 13.00 год. перед пунктом пропуску «Шегині – Медика» завершилась протестна акція громадян. Рух транспортних засобів повністю відновлено, пункт пропуску працює у штатному режимі. Наразі протестна акція ще триває перед пунктом пропуску «Рава-Руська – Гребенне».

На сторінці Львівського обласного управління ДФС в інтернет-мережі «Facebook» попередили вчора: «За інформацією у ЗМІ та соціальних мережах, 3 лютого заплановано блокування доріг, які ведуть до пунктів пропуску через державний кордон України на Львівщині «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне».

Такі акції спрямовані на те, аби привернути увагу до змін в оподаткуванні митними платежами товарів, які переміщуються через митний кордон України громадянами, а також інших змін у законодавстві, які набрали чинності з 1 січня 2018 року. У зв’язку з цим керівництво Львівської митниці ДФС просить громадян, які планують подорожі за кордон врахувати цю інформацію та обирати для переміщення інші пункти пропуску. Зокрема – «Краковець – Корчова», «Грушів – Будомеж», «Угринів – Долгобичув», «Смільниця – Кросценко». Водночас, нагадує, що блокування доріг є неприйнятним та закликає утриматись від неправомірних дій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів