Прокуратура перевіряє кожен крок Львівської міськради, – ЗМІ

21:18 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Міський голова Андрій Садовий поскаржився в понеділок, що така пильна увага до його команди загрожує паралізувати її роботу.

Як повідомляє сьогодні, 14 квітня, «iPress.ua», прокуратура перевіряє роботу Львівської міської ради на предмет можливих зловживань так глибоко, що на звичайну роботу міським урядцям залишається дуже мало часу. На особливо пильну увагу прокуратури поскаржився міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, постійні перевірки, які влаштовує прокуратура майже паралізували роботу міської ради. «Перевірки відбуваються у постійному режимі», – зазначив Садовий сьогодні. – Хлопці перевіряють усе, перевірки не завершуються, вони відбуваються в постійному режимі. У нас фактично скоро майже половина міської ради не зможе нічим іншим  займатися тільки тим, що буде обслуговувати перевірки. Тепер на роботу часу вже нема, тому, що треба працювати з перевіряючими, надавати документи, ксерокопії».

Відтак «iPress.ua» нагадує, що раніше генеральний прокурор Олег Махніцький дав доручення перевірити роботу місцевих органів самоврядування на предмет зловживань. А вчора він уточнив, що проводиться перевірка не лише мера Львова Андрія Садового, а всіх чиновників на місцях.

Очільник ГПУ наголосив: «На сьогоднішні до Садового конкретних питань поки що нема. Але я дав доручення перевірити всіх чиновників, в тому числі і на місцевому рівні і якщо буде виявлено будь-які зловживання – приймати відповідні рішення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів