Проект паркінгу в центрі Львова презентуватимуть 4-го червня

18:00 25 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

4 червня у великій сесійній зала Львівської міськради відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, обмеженої вулицями Вороного, Руданського, Ліста, Коперника, площею Міцкевича й проспектом Шевченка.

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Проектом детального плану території, обмеженої вулицями Вороного, Руданського, Ліста, Коперника, площею Міцкевича й проспектом Шевченка охоплено територію площею 2, 7 га. За словами головного архітектора проекту Юрія Столярова, передбачено на варіантній основі розглянути можливість розміщення паркінгу з об’єктами громадського призначення чи альтернативного використання ділянки у разі неможливості розміщення паркінгу».

«Генеральним планом міста схемою магістралей, гаражів та стоянок ця ділянка була передбачена як місце влаштування багаторівневого паркінгу. Крім цього, проектом розглядається можливість відновлення пасажу Міколяша, його функціональне призначення, параметри, послідовність відновлення тощо», – розповіли також на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

«Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Вороного, Руданського, Ліста, Коперника, площею Міцкевича й проспектом Шевченка у Львові триватиме до 7 червня 2018 року. Пропозиції можна подавати до 7 червня 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: Львів, площа Ринок, 1», – повідомили також на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів