Президент України нагородив львівського патрульного

10:45 14 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Інспектор 1-го батальйону патрульної поліції Львова, лейтенант поліції Андрій Якубляк, отримав відзнаку «За врятоване життя» з рук Президента України Петра Порошенка напередодні Дня захисника України.

Лейтенант поліції Андрій Якубляк запевнив: «Мені дуже приємно вручати нагороду «За врятоване життя» і я горджуся такою новою поліцією. Я був настільки вражений відзнакою і не очікував її. У Маріїнському палаці я був поруч із особистостями, які зробили свій вклад у захист нашої держави. Я вдячний за нагороду і гордий бути з такими людьми пліч-о-пліч».
Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львова, де також нагадали: «Андрій Якубляк власноруч витягнув у червні цього року під час пожежі у багатоквартирному будинку з палаючої квартири жінку, чим врятував їй життя.  Патрульний разом з колегами евакуйовували поверх де сталося займання. Інспектор спробував на колінах наблизитися до квартири де була пожежа. Голосно звертався до мешканців, раптом з диму вибігла жінка з дитиною, яка була у розпачі. Вона не знала чи є ще хтось з мешканців. Патрульний вирішив не здаватися і таки на колінах почав наближатися до палаючої квартири. Він побачив силует людини одразу біля дверей. Жінка була у непритомному стані. Інспектор взяв її під руки і витягнув».
Як інформував «ЩЛ», патрульний витягнув львів’янку з палаючої квартири

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів