Президент звільнив у запас мобілізованих п'ятої хвилі (відео, оновлено)

21:00 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Юрія Бірюкова в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж червня-липня додому повернуться військові, призвані з 20 квітня до 8 червня 2015 року.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військових, призваних під час п'ятої хвилі мобілізації з 20 квітня до 8 червня 2015 року. Про це повідомив сьогодні, 24 червня, радник президента Юрій Бірюков, який опублікував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» фото, на якому Глава держави підписує указ демобілізацію мобілізованих п'ятої хвилі, й написав: «Питання ж не з тому, що був підписаний Указ про демобілізацію 5-ї хвилі. Він так і сяк був би сьогодні підписаний. Питання в тому, де він був підписаний».

Натомість Петро Порошенко написав сьогодні, 24 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Водяне. Два кілометри до нового терміналу та 800 метрів до злітної смуги Донецького аеропорту. Проінспектував лінію опорних пунктів на передовій і подякував нашим хлопцям за службу. У них на очах підписав указ про демобілізацію військовослужбовців п'ятої хвилі. А тих, хто бажає і далі захищати Україну, – запросив продовжити службу за контрактом».

Як інформував «Щоденний Львів», Порошенко повідомив сьогодні, 24 червня: «Сьогодні буде підписано указ про звільнення впродовж червня-липня військовослужбовців, призваних на службу під час п’ятої хвилі мобілізації. До своїх родин повернуться близько 17 тисяч захисників України, і кожному з них від імені українського народу – велика вдячність», 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів