Прем’єр анонсував завершення ремонту автодороги Н-02 Львів-Тернопіль

16:00 17 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Дороги, про які говорив Володимир Гройсман, насправді не будуватимуть, а ремонтуватимуть

У Кабінеті міністрів пояснили інтернет-виданню «Українська правда» у відповідь на його інформаційний запит, що прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував не будівництво, а ремонт двох доріг «у східному напрямку». А в «Укравтодорі» повідомили «Українські правді» про те, які дороги мав на увазі прем’єр.

Зокрема, в змінах до бюджету, які Верховна Рада прийняла 13 липня, передбачено гроші на ремонт у цьому році дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці Чугуєв-Ізюм-Слов’янськ (загалом відремонтують 30 кілометрів). Вартість робіт – 200 мільйонів гривень.

«Ця ділянка дороги наразі є основною для зв’язку північної частини Донецької області, де проживає близько одного мільйона осіб, з іншими регіонами країни», – зазначили в Укравтодорі.

Друга дорога – це 19 кілометрів автошляху Харків-Куп’янськ-Сватове-Станиця Луганськавідремонтують за 250 мільйонів гривень.

«Наразі затверджено перелік об’єктів, який передбачає проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги Р-07 Чугуїв-Мілове (через  Старобільськ) у Луганській області», – написали і «Укравтодорі».

Окрім того, в «Укравтодорі» повідомили, що тими ж змінами у бюджеті передбачено мільйонів гривень  на ремонт 73 кілометрів шляху Львів-Тернопіль-Умань та шляху Біла Церква – Одеса – Миколаїв.

«Наразі затверджено перелік об’єктів за цим маршрутом, який передбачає завершення поточного середнього ремонту автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль в межах Львівської області, а також ділянок дороги М-12 у Вінницькій області», кілометрів уточнили у відповіді.

Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, в інтернет-видання «Українська правда», де також нагадали: «15 серпня прем’єр Володимир Гройсман анонсував будівництво двох доріг на схід України. «За ініціативи президента ми будемо будувати дві дороги в східному напрямі, на схід України», – сказав прем'єр».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів