Правоохоронці привезли до Маріуполя подарунки львівських школярів дітям переселенців

20:32 28 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Донецького обласного управління МВС

Як повідомили в суботу в прес-службі Донецького обласного управління МВС, бійці зведеного загону міліціонерів зі Львівщини виконали бажання малюків, захопленню котрих не було меж.

Львівські правоохоронці відвідали гуртожиток для переселенців в Маріуполі. Міліціонери привезли з собою подарунки від школярів їхнього рідного міста для дітей, чиї будинки захоплені терористами.

На сьогоднішній день в гуртожитку проживають близько 130 осіб, з них - 35 дітей від двох місяців до 16 років. Всі вони приїхали до Маріуполя з окупованих Донецька, Тореза, Шахтарська та інших міст.

Саме для них правоохоронці привезли солодощі, м'які іграшки та обереги. Ці подарунки для маленьких переселенців зібрали учні шкіл Львова та області.

Діти Західної України розуміють, як складно доводиться їх одноліткам зі Сходу, і підтримали тих, кому довелося покинути свій будинок. «Радісно бачити дітей щасливими і усміхненими, адже на їх долю випало чимало випробувань. Життя змусило їх рано подорослішати, і дуже важливо, що в такий важкий час було кому про них піклуватися», – каже командир зведеного загону ГУМВС України в Львівській області Віктор Катерина.

Коли діти пішли проводжати своїх нових друзів, вони побачили красиву міліцейську машину з мигалкою. Дітворі захотілося проїхати в такому незвичайному автомобілі. Міліціонери із задоволенням виконали бажання малюків, захопленню яких не було меж.

Про це повідомили сьогодні, 28 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Донецького обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів