Пожежу в центрі Львова гасили 45 вогнеборців

19:14 16 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загорілися два поверхи й горище житлового будинку №31 на проспекті Свободи.

У неділю, 16 липня, о 15:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку №31 на проспекті Свободи, 31 у центрі Львова. За підвищеним номером виклику №2 на ліквідацію пожежі прибули 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 45 рятувальників.

Загорілися другий і третій поверхи та горище будівлі. Вогонь поширювався міжповерховими пустотами, що ускладнювало процес гасіння. Аби повністю ліквідувати горіння, вогнеборцям довелося знімати покрівлю даху будинку.

Рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання у складі чотирьох ланок газодимозахисної служби.  Пожежу локалізували о 17:02, а ліквідували о 17:51.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі, яка наразі встановлюється, однак внаслідок пожежі ніхто із мешканців не постраждав. Про це повідомили сьогодні, 16 липня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця пожежі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів