Пожежу на сміттєзвалищі неподалік Львова ліквідовують 62 рятувальники

22:20 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

1250 квадратних метрів пожежі ліквідовано, залишається ще 750 квадратних метрів.

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували сьогодні, 29 травня, прес-реліз «Інформація про стан загоряння на території сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району станом на 20-ту годину 29 травня 2016 року»:

«29 травня о 05:07 до Служби порятунку «101» від директора сміттєзвалища КМП «Збиранка» надійшло повідомлення про пожежу на території сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі Жовківського району. У зв’язку із відсутністю поблизу сміттєзвалища вододжерел, для гасіння пожежі вогнеборцями прокладено магістральну лінію довжиною близько трьох кілометрів. Та організовано підвіз води водовозами із відстані близько п’яти кілометрів.

Станом на 20:00 загальна площа пожежі становить 2000 квадратних метрів. 1250 квадратних метрів пожежі ліквідовано, залишається ще 750 квадратних метрів. Ліквідація загоряння продовжується.  До ліквідації займання від ДСНС залучено 62 рятувальники та 15 одиниць спецтехніки, від комунальних підприємств Львова 12 одиниць техніки. Причини виникнення займання встановлюються».

Як інформував «ЩЛ», пожежу на сміттєзвалищі неподалік Львова ліквідовували 54 рятувальники.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів