Пожежу на Львівщині ліквідовували 56 рятувальників (відео)

22:35 23 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

22 липня о 19:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на вулиці Чорновола в Ходоріві в Жидачівському районі.

Пожежа виникла в будівлі цеху нефункціонуючого цукрового заводу. На момент прибуття рятувальників до місця виклику значна площа даху будівлі була охоплена вогнем.

Через відсутність поблизу місця виникнення пожежі джерел водопостачання для цілей пожежогасіння, рятувальникам довелось організувати підвіз води. Воду довелось підвозити з відстані близького одного кілометра.

Оскільки будівля перебувала в аварійному стані, впродовж усієї ліквідації пожежі для рятувальників була загроза руйнування та падіння будівельних конструкцій. 22 липня о 23:50 вогнеборцям вдалось локалізувати, а о 03:07 повністю ліквідувати пожежу даху та перекриття на площі 3 000 квадратних метрів.

Рятувальникам вдалось запобігти поширенню полум’я та врятувати від знищення три розташовані поруч будівлі. До ліквідації займання залучили 56 рятувальників та 12 одиниці спецтехніки.

Причини виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

Про це повідомили сьогодні, 23 липня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото й відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів