Пожежники врятували в Золочеві немовля та його матір

16:55 20 лютого 2017 р.

Дим із квартири помітили сусіди, які викликали вогнеборців.

У понеділок, 20 лютого, о 08:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку №4 на вулиці Тернопільській у Золочеві. Дим із квартири помітили сусіди, які й викликали рятувальників. 

Унаслідок пожежі отримала отруєння продуктами горіння власниця квартири 1932 року народження. Жінка в стані середньої важкості госпіталізована в реанімаційне відділення Золочівської центральної районної лікарні.

Дим поширився на сходову клітину й пробрався у розташовані вище квартири. Аби гарантувати безпеку мешканців, рятувальники через вікно за допомогою висувної драбини врятували семимісячне немовля та його матір. 

Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Шестеро рятувальників і дві одиниці спецтехніки.  ліквідували пожежу о 09:40. Вогонь встиг знищити лише речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів, дерев’яне вікно та двері.

Про це повідомили сьогодні, 20 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів