Пожежники врятували у Львові трьох людей

09:10 16 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У вівторок, 16 жовтня, о 4:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній одноповерховій безгосподарській будівлі на вулиці Залізничній у Львові.

Про це поінформували в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. По прибуттю до місця виклику з’ясувалось, що в будівлі знаходяться троє людей які самостійно не можуть покинути приміщення. Тож рятувальники, не гаючи ані секунди часу, приступили до проведення робіт з порятунку людей».

«За допомогою бензоріза вогнеборці зрізали грати на вікнах, та вивели потерпілих на свіже повітря. Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. О 04:48 пожежу вдалось локалізувати, а о 04:50 повністю ліквідувати в складі двох ланок газодимозахисної служби», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки. На пожежі ніхто не постраждав», – поінформували також на сторінці Головного управління ДСНС України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів