На Дрогобиччині спалахнула школа

14:00 10 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У селі Новий Кропивник працювали 20 вогнеборців і шість одиниць спецтехніки.

У п’ятницю, 9 грудня, о 20:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній частині будівлі, яка прибудована до цегляної частини загальноосвітньої середньої школи в селі Новий Кропивник у Дрогобицькому районі. 20 вогнеборців і шість одиниць спецтехніки. ліквідували це займання о 22:26.

Однак на першому поверсі школи вогнем знищено їдальню на площі 35 квадратних метрів, кабінет дев’ятого класу на площі 20 квадратних метрів, бібліотеку на площі 25 квадратних метрів, пошкоджено стіни та стелю коридору на площі 50 квадратних метрів та чотири металопластикові вікна. А на другому поверсі – кабінет хімії на площі 20 квадратних метрів, кабінет педагогічного організатора на площі 20 квадратних метрів, учительська на площі 18 квадратних метрів, вхідні двері кабінету директора, пошкоджено стелю кабінету директора на площі 10 квадратних метрів, покрівлю на площі 100 квадратних метрів та пошкоджено перекриття на площі 100 квадратних метрів.

Про це повідомили сьогодні, 10 грудня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото й відео з з пожежі:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів