Пожежників шукають під завалами неподалік Львова 281 рятувальник (відео, оновлено)

21:00 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Начальник обласного управління Національної поліції Дмитро Загарія заявив на брифінгу на місці рятувальної операції: «Шанси знайти живими пожежників, які опинилися під багатотонними завалами сміття на звалищі під Львовом, – практично нульові».

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували в понеділок прес-реліз « Оперативна інформація щодо зсуву сміття на території сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району станом на 18-ту годину 30 травня 2016 року», в якому повідомили:

«30 травня о 15:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території сміттєзвалища твердих побутових відходів ЛКП «Збиранка» відбувся зсув сміття. Під завалами опинилося троє рятувальників.

До пошуково рятувальних робіт залучено 281 чоловік особового складу та 25 одиниць спецтехніки. Координацію робіт на місці події здійснює начальник Головного управління ДСНС у Львівській області. Станом на 18-ту годину 30 травня пошукові роботи продовжуються».

Начальник Львівського обласного управління Національної поліції Дмитро Загарія заявив на брифінгу на місці рятувальної операції: «Шанси знайти живими пожежників, які опинилися під багатотонними завалами сміття на звалищі під Львовом, – практично нульові».

Про це повідомили сьогодні, 30 травня, в інформагенції «РБК-Україна». Натомість депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський,, який перебуває на місці події, повідомив, що зокрема під завалом, який стався в результаті зсуву сміття на звалищі в селі Великі Грибовичі на Львівщині, опинився начальник зміни ДСНС – 32-річний укропівець Андрій Вненкевич. Ігор Муравський розповів: «Сміттєзвалище палало дві доби. Хлопці стояли на горі, від якої в якусь мить відколовся шмат, розміром з дев’ятиповерхівку, і потягнув їх за собою».

Про це повідомили сьогодні, 30 травня, в інформагенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів