Повідомити показники лічильника можна у кол-центр «Львівобленерго»

15:00 31 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: poltava.today

У ПАТ «Львівобленерго» впровадили з 1 квітня цілодобовий прийом показників електричної енергії за єдиним, безкоштовним номером 0-800-50-15-68.

Про це поінформували сьогодні, 31 березня, «Щоденнмй Львів» у прес-службі «Львівобленерго» , де також розповіли подробиці:

«Відтепер не потрібно нікуди йти чи шукати необхідний номер телефону: щоб повідомити показник, Вам достатньо безкоштовно зателефонувати у кол-центр ПАТ «Львівобленерго» за номером 0-800-50-15-68 та повідомити оператору: 1) один з параметрів – Ваш особовий рахунок, 10-значний код, адресу чи ПІП; 2) показник лічильника електричної енергії. Важливо! Рекомендована дата подачі показів – останнє число місяця!

Крім того, кол-центр надає інформацію: про діючі тарифи на електроенергію; стан Ваших розрахунків за електроенергію; як швидко і зручно здійснити оплату за електроенергію; про пільги та субсидії; як раціонально використовувати електроенергію та заощадити на оплаті, встановивши багатотарифний прилад обліку електроенергії;  яка причина перерви в електропостачанні; яка відповідальність за несвоєчасну оплату за спожиту електроенергії та інші порушення Правил користування електричною енергією; які умови та правила приєднання нових та реконструйованих електроустановок до електромереж Товариства; про договірні взаємовідносини споживач – енергопостачальник. Звертатися до кол-центру ПАТ «Львівобленерго» за номером телефону 0-800-50-15-68 можна цілодобово. Дзвінки – безкоштовні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів