Повідомлення про «замінування» у Львові трьох супермаркетів виявилися дезінформацією

10:55 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Як розповіли в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у торгівельних закладах вибухових пристроїв не виявлено.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що вчора одночасно було повідомлено про замінування трьох супермаркетів. У повідомленні також конкретизують:

«Вчора, 23 жовтня, невідомі особи в один час повідомили про замінування супермаркетів «Фуршет» за трьома адресами: вул. Богдана Хмельницького, 176, вул. Академіка Сахарова, 45, вул. Зубрівська, 38. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

Вибухових пристроїв не виявили. Зараз проводяться заходи зі встановлення осіб, які надали фальшиві повідомлення про замінування.

Так, 23 жовтня о 16.15 год. невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Богдана Хмельницького, 176). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 110 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території.

Вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 18.45 год.

Вчора о 16.15 год. невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Академіка Сахарова, 45). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 170 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території.

Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершено о 18.45 год.

Також вчора о 16.15 год. невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» (вул. Зубрівська, 38). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 45 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили.

Роботи завершили о 19.30 год. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Про це ж повідомили в п’ятницю й у прес-службі облдержадміністрації:

«23 жовтня о 15.49 невідома особа на телефон приймальні Львівської облради повідомила про замінування адміністративної будівлі Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка В., 18, Личаківський район). На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 68 осіб та 16 од. техніки.

Місце подій було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З будівлі виведено на безпечну відстань 420 осіб, з них 400 працівників та обслуговуючого персоналу, 20 відвідувачів. 

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження 202 приміщень адміністративної будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершено о 17.30, вибухового пристрою – не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування»;

«23 жовтня о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет», м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 176 (Личаківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 25 осіб та 9 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 110 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 18.45. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування»;

«23 жовтня о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет», м. Львів, вул. академіка Андрія Сахарова, 45 (Франківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 28 осіб та 7 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб

 Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 170 осіб, з них 150 відвідувачів та 20 обслуговуючого персоналу. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 18.45. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування»;

«23 жовтня о 16.15 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет», м. Львів, вул. Зубрівська, 38 (Сихівський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 40 осіб та 12 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із супермаркету виведено на безпечну відстань близько 45 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території – вибухового пристрою не виявлено.

Роботи завершено о 19.30. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів