Повідомлення про «замінування» Львівської міськради виявилося дезінформацією (відео)

15:04 1 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з червня це вже шістдесяте неправдиве повідомлення про замінування в нашому місті.


Відео: ТРК «Україна»

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 1 жовтня, «Щоденному Львову», що пошуки вибухівки в будівлі міської ради завершилися безрезультатно. не знайдено. В повідомленні також зазначено:

«У Львові 1 жовтня близько 12:30 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від заступника голови Львівської міської ради про те, що до його секретаря  зателефонував невідомий та повідомив, що Львівська міська рада замінована. На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб, котрі після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території державної установи вибухових пристроїв не виявили.

З приміщення міської ради евакуйовано 540 працівників та відвідувачів. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування мерії міста. З червня місяця, це вже шістдесяте неправдиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів